Udlån af slynge

Billedet er af en tilfældig slynge og ikke den aktuelle.

Foreningen har en ældre 4 solds slynge med motor der udlejes til foreningens medlemmer.

Slyngen kan lejes for 50 kr. pr døgn, som anvendes til vedligeholdelse af slyngen, så den fortsat er i brugbar stand.

Slyngen kan lejes af alle foreningens medlemmer, og det gøres via webshop. Husk at skrive i kommentarfeltet hvilken dag slyngen ønskes lejet.

Siden her vil så blive opdateret med dato, lejer og telefonnummer.

Det forudsættes selvfølgelig at slyngen leveres tilbage i samme stand som den blev modtaget.

Den rengøres kun med vand (ingen brug af rengøringsmidler).

Skulle den gå i stykker kontaktes formanden eller næstformanden, og de tager så stilling til om der skal indkøbes reservedele i Bihuset.

Forvolder man selv skade på slyngen f.eks. under transport, så skal man også selv betale for reparationen.

Slyngen Er udlejet på følgene datoer:

Dato.                                Udlejet til.                                              Tlf. til lejer.